• O Vili Paradi

  Vila Paradi je smeštena u centru Vrnjačke Banje, ali je u mirnom kraju i pruža sve uslove za kvalitetan odmor.

  Posebna pogodnost je blizina poznatog lečilišta Merkur, Promenade i sportskih terena, pa odgovara gostima svih starosnih dobi i interesovanja.

 • Apartmani

  Vila Paradi raspolaže sa 7 apartmana, od kojih su 2 dvokrevetna (studio) i 5 četvorokrevetnih. Svi apartmani poseduju terasu, kuhinju, centralno grejanje, CATV i klima uređaj.

  Apartmani su površine od 20 do 40 kvadrata. Za goste vile je obezbeđen parking prostor.

 • Usluge

  Ukoliko želite da uživate u prirodi Vrnjačke Banje dok vozite biciklu naše bicikle Vam stje na raspolaganju.
  Vas odmor možete obogatiti korišćenjem wellnes centra u Merkuru (20m od apartmana) gde ćete se relaksirati u bazenu sa masažerima, provesti vreme u sauna i vežbati u teretani.
  Takođe zimske dane možete učiniti aktivnim skijanjem na planini Goč.

 • Kontakt

  Poštovani turisti,
  Naša želja je da Vam boravak u Vrnjačkoj Banji, odsedanjem u Vili Paradi, učinimo što prijatnijim i lepšim.
  Ukoliko želite da nam pomognete u nastojanju da unapredimo svoju uslugu, kontaktirajte nas i dajte vaše sugestije i predloge jer Vaši komentari su za nas izvor dragocenih informacija.

Apartmani vile Paradi

Vila Paradi raspolaže sa 5 apartmana kapaciteta do četiri osobe. Apartmani sadrže prostoriju za dnevni odmor, spavaću sobu, kupatilo i terasu .

#

U sklopu dnevnog boravka se nalazi kompletno opremljenja kuhinja Garnitura u prostoriji za dnevni odmor, po potrebi, može da se transformiše u ležaj za dve osobe. Pažljivo birani francuski ležaj, noćni stočići, lampe i garderober čine spavaću sobu idealnom za odmor. Apartmani imaju centralno grejanje, TV sa kablovskim kanalima,Internet , klima uređaj i sef.

Studia vile Paradi

Dve sobe studia se nalaze u okviru vile i one poseduju francuski ležaj, mini garderober i mini kuhinju (frižider, mini električni šporet, kuhinjski radni sto, mini sto za ručavanje, sudoperu i posuđe).

#

Sve sobe studia imaju kupatilo i izlaz na terasu, TV sa kablovskim kanalima,Internet , klima uređaj i sef. Centralno grejanje čini boravak u vili prijatanim i u toku hladnih zimskih dana. Za goste vile je obezbeđen parking prostor.

 ....

#

Cenjeni turisti, preporučujemo Vam da svakako pogledate našu galeriju fotografija i na taj način se uverite u kvalitet našeg smeštaja.

#
 
Vila Paradi | Vrnjačka Banja